04 February 2007

Istanbul



Türgi
Külm on kuradi külm on siin ikka. Lund ei ole aga külm on ikka. Kõik need inimesed on siin sündinud müügimehed ja teenindajad. Kohvikus kus on 8 lauda teenindab täiskoormusel 6 täiskasvanud meest ja kõigil on pidevalt tegemist. Uus teetass tuuakse lauda umbes 15 sekundiga ja sellest protsessist võtab osa 3 inimest. Võimas koostöö. Samas juhtusime kuulma kohaliku doktori ja idaeuroopa daami vestlust

Daam oli külas oma boyfriendil, kes pidi järgmine päev saabuma ja doktor, täpsemalt kingadoktor. Mees seletas pikalt, et tema töö ei ole kingade puhastaja vaid ta on kingade doktor kes teeb kunsti ja ravib jalanõusid. Naine küll blokeeris väiteid aga mehe jutt suundus aga pidevalt õhtu poole, kahjuks nad lahkusid ja finaal jäi nägemata.


Isegi lennuvälja põrandakoristaja teeb oma tööd sellise andunud näo ja pühendumusega
Liiklust vaadates saan ma aru kes kõik maailma Hyundaid kokku ostab. Ilmselt on neil väga vastupidav signaali andmise mehhanism,

Türgi on riik mis ei lase inimesi kergelt käest. Emirates võttis südame rindu ja kutsus meid väljakutsele. Kõik ei mahtunud Emiratsi lennule Dubaisse ja meie olime need kes siis suunati Türgi lennufirma lennule, Et meel väga kurb ei oleks saadeti meid Millenium loungi kus kõik söögid ja JOOGID on tasuta, kaks tundi on veel aega, vaatame kelle käsi väsib kiiremini, baarmani või meie.

Viimase ehmatuse saime veel enne lennukisse lubamist kus küsiti Dubai viisat. Kaasas oli meil Estravelist antud fax. Näitasime tädile seda ja alguses teatas kohe, et see ei ole viisa ja kus meie viisa on. Kui vastupidist väitsime, siis kukkus kuhugi helistama ja Estonia sõna kasutama. Viimaks sai midagi teada, tegi mingeid märkmeid ja lasi meid lennukile.

No comments: